Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirebilecekleri ortamı sağlayarak kendine güvenen, kendini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek, öğrencilerin kendilerinin, toplumun ve ülkenin ihtiyaçlarını kavrayarak giderilmesi için çalışacakları ekonomik-sosyal-kültürel alt yapıyı oluşturmaktır. Atatürk’ün “Çağdaş Uygarlık” ilkesini gerçekleştirme yolunda her türlü çabayı gösteren çalışkan-dürüst bireyler yetiştirmek, Türk milletinin bir ferdi olmanın gururunu taşıma bilincini kazandırmak, bu yolda her türlü planı-programı yaparak, geliştirmek, sürdürmek ve uygulamaktır.

Misyon: Gelişen teknolojiden ve yeniliklerden yararlanan, kendini yenileyen, geliştiren, sorumluluk ve görev bilincine sahip, sevgi ortamında geleceğe güvenle, umutla bakan, yurdunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma çabasında olan, her türlü sosyal etkinliklere katılan ve çağdaş toplumun oluşumunda sorumluluklarını eksiksiz yerine getiren, beğenilen, istenen, özlenen örnek bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.

Başarılar: OKULUMUZUN DEĞİŞİK KATAGORİLERDE BAŞARILARI VARDIR ZAMANLA GEÇMİŞTEN BUGÜNE SIRASIYLA YAYINLANACAKTIR

Saatler: 08:50 1.DERS BAŞLAMA 15:10 7.DERS BİTİMİ
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %98
Sportif Etkinlikler: Voleybol, futbol , bocce takımlarımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: